Майстер-клас із квілінгу "Весняні ефемероїди. Виготовлення вітальної листівки до 8 Березня"

20 лютого педагоги відділу біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ провели майстер-клас «Весняні ефемероїди. Виготовлення вітальних листівок до 8 Березня» для читачів дитячої бібліотеки-філії № 2 та юннатів екоцентру, які також є мешканцями мікрорайону і читачами. Захід було проведено у рамках реалізації проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення України» за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Європейського Союзу.

Валентина Митровцій, керівник проекту, ознайомила присутніх із проектом. Зокрема, відзначила, що безпосередньо в Ужгороді цей проект дістав назву «Сокоти свій Варош». Розпочалася реалізація проекту з січня 2018 року. Він спрямований на згуртування громади в м. Ужгороді. Одними із важливих його завдань є:

- організація та проведення заходів спрямованих на підвищення екологічної культури в громаді;

- обговорення та вирішення екологічних проблем в місті, зокрема через участь у засіданні “круглих столів” за цією тематикою;

- проведення екологічних тренінгів та заходів дозвілля в місті.

Звичайно, педагоги екоцентру не змогли залишитися осторонь цих важливих питань і на волонтерських засадах приєдналися до ініціативної групи.

Під час майстер-класу діти переглянули мультимедійну презентацію «Весняні ефемероїди», під час якої дізналися багато цікавої інформації про весняні першоцвіти, необхідність їх охорони і свій внесок у збереження цих чудових рослин.

Ознайомившись із особливостями техніки квілінг, учасники майстер-класу виготовили чудові вітальні листівки до 8 Березня, проявивши неабияку фантазію та креативність. Діти працювали із захопленням, адже ці листівки вони подарують любим матусям і бабусям!

До речі, педагоги екоцентру планують і надалі брати участь у реалізації вищезгаданого проекту. На березень заплановано проведення екологічного тренінгу, майстер-класу з виготовлення писанок різними техніками, а також участь в екосуботнику «Життя без сміття».

Величканич Ольга Михайлівна, Токарєва Олександра Іванівна, педагоги відділу біології та дослідницько-експериментальної роботи.

/Files/images/bologya/IMG_2447.jpg

/Files/images/bologya/IMG_2445.jpg

/Files/images/bologya/IMG_2440.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 466