VII Всеукраїнський дитячий фестиваль „Україна – сад” /Files/images/bologya/IMG_2229.jpg

Впродовж 4 – 6 жовтня 2017 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді проводив Всеукраїнський дитячий фестиваль „Україна – сад”, в якому брали участь юні дослідники в галузі садівництва.

Нашу область представляли: Сливка Даніела, учениця 11 класу Сторожницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ужгородської районної ради, Попович Руслан, учень 8 класу Широківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Виноградівської районної ради та Дубровка Даніелла, учениця 8 класу Буштинської гімназії-інтернату гуманітарного профілю І – ІІІ ступенів Буштинської селищної ради Тячівського району.

У рамках Фестивалю були проведені:

- презентація виставки досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю;

- захист науково-дослідницьких робіт у секціях: „Дослідницька робота в ягідниках”, „Дослідницька робота в плодовому саду”, „Дослідницька робота у плодово-ягідному розсаднику”;

- обмін досвідом роботи.

5 жовтня відбулась науково-практична конференція дослідницько-виробничої діяльності у садівництві, на якій учасники фестивалю презентували свої науково-дослідницькі та практичні роботи. Попович Руслан представив свою науково-дослідницьку роботу на тему: „Вплив позакореневого підживлення на врожайність смородини червоної” та посів ІІ місце.

В останній день фестивалю „Україна – сад” була проведена трудова акція „День саду”. Учасники фестивалю висадили дерева на території Національного еколого-натуралістичного центру.

Авторитетне журі визначило кращих конкурсантів в галузі дослідництва та визначило нагороди за змістовність і привабливість виставкової експозиції.

Команда від Закарпатської області була нагороджена грамотою за зайняте І місце на виставці-презентації досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю за вагомий внесок у розвиток юннатівського садівництва та активну участь під час Всеукраїнського дитячого фестивалю „Україна – сад”, також діти отримали грамоти та подарунки.

В рамках культурної програми юннати відвідали київський муніципальний театр опери та балету для дітей та юнацтва, де подивились прем’єру вистави „Жив собі пес”. Побували на набережній Дніпра, пройшлися історичними та видатними місцями Києва.

/Files/images/bologya/IMG_2295.jpg

Олександра Токарєва, методист відділу біології та дослідницько-експериментальної роботи ЗОЕНЦ
Кiлькiсть переглядiв: 403