Школярі ЗОШ №19 відвідали екоцентр

/Files/images/mr/DSCN3238.JPG

П`ятикласники загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №19, що в Ужгороді, не злякались відстані і завітали на заняття з екології разом із своїм класним керівником Марією Василівною в ЗОЕНЦ, який знаходиться на околиці міста.

/Files/images/mr/DSCN3242.JPG

Спочатку для юних екологів 5 – А була проведена екскурсія територією позашкільного закладу. Діти ознайомились із дендрокуточком, навчально-декоративною водоймою, її рослинним світом, а також відвідали пташник вольєрного типу та куток живої природи, де залюбки оглянули і поспостерігали за їх мешканцями.

/Files/images/mr/DSCN3246.JPG

Потім гуртківці збирали природний матеріал і створювали різнокольорові та по весняному яскраві аплікації й композиції. Вони бачила якою насиченою є кольорова гама у квітучій природі.

/Files/images/mr/DSCN3248.JPG

Далі вивчали та згадували основні лісоутворюючі породи наших лісів. А щоб краще запам`яталось, зображували фарбами на папері. Все заняття проходило в ігровій, веселій та невимушеній обстановці у зеленому класі екоцентру.

/Files/images/mr/DSCN3251.JPG

Я дуже вдячна енергійним, креативним та активним вчителям, які небайдужі до екологічного виховання дітей і присвячують йому позаурочний час, нехтуючи своїм особистим.

/Files/images/mr/DSCN3254.JPG

Алла САМОЙЛОВА

завідувач відділу екології та природоохоронної роботи ЗОЕНЦ
Кiлькiсть переглядiв: 413