Підведено підсумки новорічно-різдвяних виставок Новорічна композиція та Український сувенір

Напередодні новорічно-різдвяних свят у Закарпатському обласному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді вже традиційно відбулися новорічно-різдвяні виставки „Новорічна композиція” та „Український сувенір”.

Метою виставки є пропаганда серед дітей бережливого ставлення до природи, збереження зелених насаджень хвойних дерев, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності підростаючого покоління, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

/Files/images/orgmas/PC181723.JPG

У Конкурсі взяли участь позашкільні та загальноосвітні заклади області та міста обласного підпорядкування.

Всього на виставку „Новорічна композиція” було представлено понад 300 робіт за 7 номінаціями: “Стилізована ялинка”, “Новорічний букет”, “Новорічна композиція”, “Сюжетна композиція”, “Новорічна картина чи колаж”, “Новорічний подарунок” та понад 150 робіт на виставку „Український сувенір”.

Калейдоскоп дитячої фантазії, різноманітних технік виконання, цікавих композиційних рішень втілилися в майстерно виконаних роботах учасників Конкурсу – це в’язані сніговики, картини із зимовими пейзажами, іграшки-сувеніри, новорічні стилізовані ялинки, новорічні букети, новорічні вінки, тощо./Files/images/orgmas/PC181727.JPG

Саме цей захід доводить нам, що творча діяльність формує естетичний смак у нашого підростаючого покоління. Найголовніше те, що ми допомагаємо сучасній молоді не тільки гармонійно розвиватися, ставати будівниками свого майбутнього, але й формуємо позитивні відношення до природних багатств Батьківщини.

Найкращі роботи, представлені на обласну новорічно-різдвяну виставку, надіслані до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді для участі у Всеукраїнському етапі конкурсу.

Виставка діє до кінця січня 2018 року.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати новорічну виставку!

/Files/images/orgmas/PC181720.JPG/Files/images/orgmas/PC181744.JPG


/Files/images/orgmas/PC191780.JPG/Files/images/orgmas/PC191835.JPG/Files/images/orgmas/PC191839.JPG/Files/images/orgmas/PC181729.JPG/Files/images/orgmas/PC191816.JPG/Files/images/orgmas/PC181763.JPG/Files/images/orgmas/PC181743.JPG

/Files/images/orgmas/PC191802.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 504